abtronic

Just nu står jag med en abtronic på magen, en blandad känsla mellan kittling och smärta. tror igentligen inte att sånt fungerar speciellt bra, men nu har vi en hemma så varför inte testa.  Idag är jag ledig, skönt. Ikväll vet jag inte vad som händer, tror jag ska träffa älskling, vet inte om han har andra planer för sig. Imorgon blir det iaf utgång i sala, charlotte perelli kommer dit, ska bli skojj :).  Nej snart har träninsmaskinen gått klart, då blir det att göra ansiktsmask och måla naglarna.

pusssen

utan vatten

Happ när man vaknar märker man att vattnet är avstängt. Man blir helt låst utan rinnande vatten, stackars de länder som inte har rinnande vatten för jämnan, en annan klarar knappt av en dag. Som tur hade amanda fyllt en vattenflaska igår så jag kunde tvätta ansiktet och borsta tänderna, ja nästan iaf, vattnet räckte inte till att skölja tand borsten så fick skölja den med mineral vatten, hehe vad gör man..  Ska snart ner och luncha med amanda på hong kong, ska bli gott gott :)
älskar dej vännen <3


uppdatering

Nu var det länge sen jag uppdaterade bloggen, ber om ursäkt för det. Kommer bli bättring nu när skolan börjar. Den här veckan har jag vart med tobias varje dag. I onsdags åkte vi till stockholm och gick på naturhistoriskamuseét och gröna lund, skojj =) tur att jag hade åsa med mej så jag hade någon som låg på min nivå när det gäller karuseller :P. Imorgon ska jag, älskling, andreas, marco, mattias, roxy, mamma och antti på kryssning, ska bli riktigt kul! :D Nu ska vi snart skjutsa amanda och maria på fest, sen blir det mys kväll med åsa och micke.

Pussen

RSS 2.0