hulk

Har nyss tittat på hulken, den var bra faktiskt =) ( den nya ). Nu grejjar jag lite med datorn medans pappa fixar käk. Vid halv 5 kommer älskling och hämtar mej, sen blir det att åka hem till tomta. Har mycket att göra varje dag nu. Måste måla stallet, greja med hästarna, tömma garaget inför festen eftersom att det ska vara dansgolv där inne, planera inför festen, sen köpa in allt, sätta upp allt, laga mat. Usch blir helt slut, men men det är det värt :).

...

Ditt fula ansikte får mej att vilja spy, usch kan du inte bara försvinna.

Snart ska jag ner och käka på stan med tjejerna, det ska bli mys :)
pussssen !

pussen

Ikväll blir det att parta med tjejerna, ska bli jätte kul för har saknat er massa! Och imorgon ska jag vara med Tobbiee, får väl se vad vi hittar på för skojj, vill iaf sola och bada på dagen om det är fint väder. Sen på söndag vet jag att maria ska hem till andreas och äta tårta, fast det vet inte hon än ;), vem vet kanske jag och tobbe åker dit och smakar lite :P.

1 vecka kvar sen är jag myndig! ;)


Sommarlovet börjar imorgon!

Imorgon är det sista dagen på jobbet, sen sommarlov! Men kommer sakna alla grymt mkt, trivs så bra! Men kanske blir timanställd, vem vet :). Imorgon efter jobbet ska jag och mamma åka och sola, vad ska man göra, finns det ingen riktig sol då får man fejka till en solbränna. Sen på kvällen ska jag, tobbe, åsa och micke ut och äta och gå på bio, mysigt :). På lördag har jag tänkt försöka lura ner tobbe på stan, ska köpa nytt smink och lite så. På kvällen kanske jag ska festa med bruddsen, får väl se vad som händer.

Tobias Harring <3


  


Powermeet

Att det redan har gått ett år från förra powermeet, tiden går så fort! Igår hämtade tobbe mej från jobbet vi åkte och badade sen åkte vi och köpte thaimat. På kvällen blev det förfest hemma hos camilla, där  var det riktigt kul :). Men sen nere på powermeet var det inte lika skojj, började regna så vi var hemma redan halv 1. Så idag måste vi ta igen ! Men kommer säkert börja regna idag igen :S.  Men imorgon ska jag träffa min efterlängtade mammi :)<3

RSS 2.0