praktiken = over

Fortfarande förkyld efter nästan 2 veckor =/ Idag är det min sista dag på praktiken, sen är det typ bara 2 veckor kvar i skolan, sen sommarlov sköönt! Fast jobbar ju dom första veckorna, men pengar iaf. Aja nu ska jag ut till hästarna, sen blir det att åka till praktiken, lite tåkigt att jobba en fredagskväll, men men.

Så snygg!

Nya favorit killen är Alexander Rybak från Norge, som sjöng fairytale på melodifestivalen, vilken snygging! :)






Trååk

Det händer verkligen ingenting i mitt liv just nu, känns som allt bara stannat upp. Men tror det är för att man har praktik, visst trivs jätte bra där men saknar ändå skolan och alla klasskompisarna. Den ända jag gör om dagarna är att jobba, plugga och sova. Ikväll ska jag ha ridlektion för min mamma, wiihoo veckans händelse. Men ni hör ju bara vad tråkigt allt låter. Ah visst blir väl kanske fest i helgen, men dom är iaf precis som alla andra fester..Hm. Nu vill jag bara bli 18 så jag kan åka vart jag vill, kan gå ut vart jag vill osv. Usch sen känner man sig så tråkig varje dag, man fixar aldrig upp sig längre, eftersom man inte får vara uppfixad på jobbet, inte för det är så stor mening med det heller. Längtar tills jag kan fixa naglarna, få använda halsband, örhängen, klockor, få ha sina vanliga kläder på sig, kunna ha utsläppt hår.
Skolan in my heart! <3

Nej nu är det väl bara att fortsätta plugga, kuljul! tar genast tillbaks min kommentar om "skolan in my heart". Hur kan man sätta upp 148 grejer man ska göra under praktiken och inte ens kan man fråga någon lärare efter hjälp. Hur tänker dom? Protesterar!



Vill ha igen, nej man måste ju ha kortklippta och inget nagerlack på jobbet, borring.


Plugg, Plugg och åter Plugg!

sjuk=/

Usch så har man blivit sjuk, jätte skojj. Aja idag var jag iaf på jobbet men mådde skit, sen har jag lyckats gått en promenad sen kolla på melodifestivalen. Flera bra bidrag tycker jag.
Imorgon blir det att kurera sig, och en MASSA plugg!

stress hela dagarna

Länge sen jag skrev nu, men orkar ej skriva om allt som har hänt, har berättat lite om valborg på bdb så ni kan läsa där, MalinLashes. Idag är jag så himla trött, praktiken kör slut på mej. Har iaf vart ute och gått 5 km på björnön, det dödade mej. Usch vilket jobbigt spår! Sen har jag pluggat lite, men man orkar inte så mycket för är ju så trött. Känns stressigt med allt plugg som ska in om 3 veckor, förstår ej hur jag ska hinna.

- Engelska prov
- Världens största medicinuppgift
- 2 inlämnar i miljö och säkerhet + prov
- Kostdagboken i jumpan.
- Etik uppgift
- Svenska prov

Usch vill inte!
Sommarn du är efterlängtad!

RSS 2.0