30/6

Helgen har bestått av att vara med Tobbe, cityfestivalen och kompisarna. Trevlig helg :)

Vill oxå bli brun nu, jobbar så är lite svårt! Men sen då jäklar! :)

På torsdag ska jag, tobbe, mattias och roxy hem till mamma och grilla, ska bli mysigt :) Sen på fredag och lördag blir det krök för ska ner till powermeet.


T<3

lördag

Nu har jag jobbat 2 veckor nu, bara två kvar sen blir det pengar. Fast trivs som fan på jobbet, så ska söka extra jobb där :).
I torsdags var vi nere och kollade på rixfm festival, inte så bra artister. Igår kom tobbe hem till mej efter jobbet sen blev det förfest hemma hos andreas, sen gick vi ner på cityfestivalen, men kom ner dit lite för sent hann bara äta sen stängde allt, suck ! Har vart där 2 dagar nu, men inte gått i stånden en ända gång, så funderar på att göra det idag eller ikväll.

:)

Riktigt bra helg! Fredags var vi och kollade på 021-live. Sen i lördags firade vi amanda, sen fest hemma hos daniel. och idag åkte jag, daniel, mattias och roxy till stugan och fixade iordning där till midsommarn.

krök ikv

Det finns en person jag hatar över mitt hjärta, en person jag mår så illa av, jag mår illa av dens falskhet. Jag saknar dej och tänker på dej, men när man ser sanningen vill jag bara få bort dej ur mitt huvud. Men jag är inte kär i dej längre, min kärlek har gått över till hat för dej, må du hamna där du förtjänar.

Igår åkte jag och amanda ner till vasa för att kolla på  021-live. När vi kom dit så var det typ 10 personer så vi gick och kolla på studenterna istället, sen när vi kom tillbaka till vasa ramla det ner mer och mer folk. Blev riktigt trevligt faktiskt, och nyktert, stolt :).
 
Idag ska fira amanda, blir middag och förkrök hos henne, sen vidare till henke, sen ner till vasa och lyssna på när amandas pappas band ska spela, hoppas han sjunger ikväll för han e så grym! Är det någon som ska ner, hör av er :)

ikväll (D)



sommarlov

Så nu har man sommarlov då, härligt :)
Har 8 VG nu, bra för att vara mej, stolt! Har även ringt mitt jobb idag, så börjar kl 10 på måndag, nervöstt. Ikväll blir det grill och krök hemma hos becka, ska vbli riktigt kul. Ska försöka komma ihåg att ta med mej digitalkamaren så det blir lite kort, men vet ju hur det brukar gå :P. Nu kommer snart amanda, blir att snacka lite skit och sen fixa oss inför kvällen.



Fixat och Trixat

Idag har jag fixat min blogg. Tycker själv den blev ganska bra :)
Nästa projekt blir att fixa annonser, nu ska jag bli en av alla som tjänar pengar på sin blogg. Får väl se hur det går, men kul att testa! :)

mig


10/6

Idag är jag ledig, vaknade 20 i 2, suck sovit bort hela dagen, så nu vet ej vad jag ska börja med att göra så sitter här och tråkar. Imorgon är det skolavslutning, sen äre LOOV! Men dock känns inte det för en annan som ska jobba direkt på måndag och 4 veckor framåt. Suck.. men men pengar pengar! Imorgon kväll blir det krök, även så på fredag och på lördag, för på lördag ska fira amanda som fyllt 18! Sen nästa vecka på torsdad drar hela gänget upp till älskade nås, blir att fira midsommar där, ska bli kul som fan :D! Nås in my heart! Nej nu ska jag kolla på en film tror jag i det här skit vädret, vart är sommarn? ajja. Pöss!



RSS 2.0