30/11

Helgen har vart super bra. I fredags firade vi camilla som fullt 18 år, blev förfest hos henne och efter det utgång på kondrad. 10 brudar som går ut tillsammans kan det inte bli annat än kul! ;) Dock så åkte födelsebarnet hem först av alla, fick nog i sig lite för mkt:P. Men hon åkte iaf hem frivilligt, haha var väl en viss amanda som vakten ville kasta ut. Men hon skyllde på att hon inte tålde röklukt och därför mådde illa, då undrade vakten vad gjorde hon då där inne? Haha!Men på nått höger eller vänster verkade han ju iaf gått på det.. För kvar blev hon. Hur mycket jag köpte vill jag inte veta, men kan ju säga att kontokortet stod på error dagen efter. Min kväll slutade redan halv 2, helt slut och svettig av allt dansande, så älskling kom hämtade mej, du är underbar<3.

I lördags låg jag bakis hela dagen, men till sist var det bara att ladda om batterierna för ännu en utekväll. Kvällen började med att jag, tobbe, micke och åsa gick ut och åt, mysigt! Sen gick vi hem till junior på förfest, sen ut på hotellet. Dock kom vi inte ut förns typ vid 1 eller nått, så kändes som jag var där typ 10 minuter :P.

Igår blev det ännu en bakis dag..slitet. Men sen bestämmde jag och baby oss för att göra nått, så blev att åka på bio. Vi kollade på 2012, den var riktigt bra! Men jag hade hjärtat i halsgropen under hela filmen kan jag tala om.



Nationellt prov

Har ont i fingrarna för har suttit och skrivit nationellt prov i svenska i tre timmar. Men tyckte det gick bra iaf :). Nu så håller jag på att laga mat, det blir spagetti och köttfärssås, gott! Sen har jag ganska mycket att plugga, men funderar på att slöa lite först.

tisdag

Sitter vid datorn och grejar lite i väntan på andra avenyn. Idag har vi projektgruppen vart på kvinnocentrum och försökt få en medbedömmare, tror att det kommer fixa sig:). Imorgon har jag nationella i svenska, hoppas det går bra. Har inte träffat Tobias sen i fredags :( så saknar han jätte mycket, inte van att vara utan han såhär länge, kanske inte får träffa han fören på lördag. Krya på dej älskling<3 Det ända positiva med att vara utan han ett tag är att jag märker hur mycket jag behöver honom och älskar honom och hur mycket jag trivs vid hans sida. Nu ska jag kolla i svenska papprerna lite snabbt innan jag kurar ner mej i soffan.

dikt

Känslorna smeker min varma kind,
 ett underbar lyster som gör mej alldeles blind.
Det ända jag ser är ditt vackra hjärta,
 men ser inte vad detta leder till för smärta.
Blind för dej jag alltid kommer vara,
 för att jag är så rädd att allt iväg kommer fara.
Jag ligger vid din sida år till år,
 men respons av dina känslor jag aldrig får.

Dikt av: mej


Dikt

Jag känner ett vredo inom mej som jag inte kan få ut,
 den har fastnat och vill inte ut.
Kärlek, tro, hopp och hat
 är känslor som speglas dag till dag.
Vad som tynger jag inte vet,
 men att jag älskar är ingen hemlighet.
Mina känslor måste jag skylla på alla,
 för det är inte bara en som har fått mitt hjärta att falla.
Pojkvän, vänner, familj och släkt,
 allt är komplett men varför känns inte livet lekande lätt?

Dikt av: mej

13/11 - fredag den 13:e

Igår kom tobbe och hämta mej efter skolan, sen åkte vi till maxi en sväng. Sen bestämde vi oss att äta ute för vi var sugna på thaimat, så vi åkte ner på stan och åt på red chili, gott :). Efter det så gick vi ett varv runt stan, fick ett par skor, tack älskling! :) Sen åkte vi hem och mös och kollade på mammas pojkar, as braa! Sen spelade vi lite mario party :P Sen blev det att sova.

Idag måste jag greja med båda hästarna eftersom mamma ska åka bort, sen kommer älskling till mej så ska vi laga mat sen får vi se vad som händer :) Hoppas bara inte det blir tjaffs eller händer nått nu för att det är fredag den 13:e!

I have find my dream boy!<3

film kväll

Ikväll har jag bara latat framför tvn och med filmer, glass och kaffe, sköönt!

I helgen blir det en NYKTER helg, på fredag ska jag hitta på nått med älskling och på lördag blir det myskväll med mamma, var ett tag sen så kan behövas :)

Nu ska jag kolla på efterlyst med pappa, hade bra alla!


Saknar min Tobias<3


Helg

Helgen har vart alldeles underbar. I fredags bjöd älskling ut mej på restaurang och bio, det var hur mysigt som helst! Det var jätte god mat och bra film, men självklart var sällskapet det bästa<3. Igår firade vi farsdag, blev en dag tidigare än riktiga men det gör inget, sen åkte vi till farmor och farfar, kul att träffa er var ett tag sen :). På kvällen blev det att åka till ljugansbo och dricka och umgås, trevligt :) Idag var jag, mamma, mormor, moster, linda, emma och åsa på teater, mej äger ingen, riktigt bra film! Vi hade det jätte trevligt och mysigt, inte varje dag man hittar på såna grejer tsm. Vi avslutade kvällen vid morfars grav, kul att "hälsa på honom" alla tillsammans. Vart en riktigt bra helg! Nu ska jag kolla på tv, har jätte ont i magen :(

Honney I love you!<3


RSS 2.0