26/4

I fredags blev det att åka på fest nykter, men hade kul ändå:). Igår blev det grillkväll och idag har jag tränat, solat och grejat med paddocken.

Ditt falska svin, ta du och dra åt helvete, never agian. Det lovar jag!

Tagit hål i navlen :)

Veckan har bestått av plugg, plugg och åter plugg.
Igår tog jag hål i navlen! :)
Och idag har jag inte gjort så mkt förutom att gått 5 km.


19/4

I Fredags blev det grillning hemma hos tessan med tjejerna, sen vid 9 kom några killar dit och vi förfesta och grejer, sen efter det åkte vi på fest på skallberget, men den festen söög! Sen vid halv 3 kom Jonte och hämtade oss då blev det hem och fylle käka hos tessan sen deckade jag ganska fort. Älskar er tjejer <3

I lördags var jag lite sliten, sov typ hela dagen. Vid 6 åkte jag och mamma och tittade på anita när  hon tränade sin häst.
Sen när vi kom hem grejade vi med våra hästar sen blev det myskväll med film och godis :).

Idag har jag gjort naturen, har bara historian kvar ( tror jag ). Snart ska jag ut och mäta ut hur stor paddocken ska bli, längtar tills den är klar, så jag kan börja dressyr träna med Digge. Senare idag ska jag träna, rida och tror vi ska till gammelmormor, så blir en helspeckad dag.


Träna!



Nu blir det hårdträning till sommaren! Jag och Amanda var ute och gick 7 km idag , så det var bra iaf :)
Men har 5 kilo att gå ner till sommaren så bara köra på :P

100 dagar kvar

Idag har vart en jobbig dag för har haft ont i magen hela dagen, men nu är en läkar tid bokad af. Har övningskört massa idag, gick hyfsat bra faktiskt :) När jag kom hem gick jag ut och gick 3,5 km. Sen efter det red jag i 2 timmar. Nu är jag as hungrig, ska strax äta.
Ska ta hål i naveln nästa vecka tror jag :)

Ps. Exakt hundra dagar kvar tills jag fyller 18, längtar!



helt ok

I fredags fyllde Tessan 18 år, grattis gumman! Blev middag och förfest hemma hos henne, tyvärr mådde inte jag så bra så jag åkte hem redan kl halv 10. I lördags blev det snacka och dricka lite med några kompisar, trevligt :) I söndags så var jag as bakis hela dagen, och på kvällen blev det att åka hem till Jens. Och idag när vi vakna blev det att gå ner på stan och sen åkte jag på påskmiddag hos farmor och farfar. Mätt och belåten  åkte jag hem till tomta, blev tyvärr ingen träning för mej idag, så får bli imorgon.  Nu ska jag dejta kudden, natti!


Glad påsk

Direkt när jag vaknade gick jag ut och gick 3,5 km, duktigt. Efter det så blev det hjälpa mamma med påskmaten. Sen ut i det fina vädret igen och rida, red ungefär 2 timmar. Behövdes har inte ridit på 3 veckor :O. Nu har vi nyss ätit massa påskmat, har väl gått upp det kilo man hade gått ner :P Snart blir det leta påskägg och efter det efterrätt.  Får se hur brorsan och dom hittar sina ägg, jag har ju som sagt gömt dom :P Ikväll blir det myskväll hemma hos Henke och Jossan.

Glad Påsk alla :)!


torka

Vart lite bloggtorka. Jag och Amanda har vart hos Åsa, Linda och Emma i sala i 2 nätter, riktigt mys :) Första kvällen blev det lugnt med film och bada jacuzzi andra kvällen blev det party :)
Tack grabbar och tjejer ! :)

Haft ont i magen i 2 månader nu, går aldrig över =/ Känns om jag går runt och är nervös 24/7, as dryygt!
Plus att jag tror jag kanske håller på att få urininfektion, jippi kan ju bara bli bättre.

Allt känns så konstigt, vart tog den glada tjejen vägen? Visst jag är fortfarande glad, men kan inte riktigt slappna av med den här klumpen i magen. Vet inte vad jag ska ta mej till, jag tror det finns en lösning som kan göra det lite bättre iaf, men det är tyvärr inget jag kan fixa själv. Jag önskar och önskar varje dag, jag vill och hoppas, och det gör så ont när "sanningen" sipprar ut. Jag vill inte inse, jag vill att det ska bli som jag önskar. Men den enda som kommer få ont och lida för det här är jag själv och det vet jag, men kan inte styra över det.

duktig

Helgen har vart bra , lokalfest i fredags och mys med tjejerna igår <3

Idag har jag vart duktig, jag har pluggat, grejat med hästarna och tränat  :)


Idag/igår

Igår: Grejade med projekt arbetet hela dagen. Efter skolan kom henke och jossan och hämtade mej, vid 6 åkte jag och henke hem till mej för jag skulle mocka åt hästarna, efter det blev det att åka till hamnen. Kul att träffa dej/er :)

Idag: Blev projekt arbete nästan hela dagen, efter det blev det poweryoga, var lite jobbigt men skönt. Sen gick jag och amanda ner på stan blev att köpa en tröjja. Får inte shoppa mer nu, pengarna bara försvinner iväg.
Om ett tag blir det hoppa in i duschen och sedan fix, för ikväll blir det PARTY! :)

                                                  


                                                  [email protected]

Shopping

Idag blev det massa shop med bruddsen, jag köpte smink och typ leggins, sen blev det 3 par skor , jag som inte ska köpa fler skor :O! Men men :P. Efter stan så åkte jag och pappi till hästarna och mockade och grejade sen gick vi en 40 min promenad med sture. Sen åkte vi hem igen efter gjort alla djuren nöjda :)
Nu ska jag snart äta, as hungrig! Men ingen onyttigt, känner mej så duktig så.

RSS 2.0